Centar za projekte, znanost i transfer tehnologija

Strategic Management of Staff Development at the University

NAZIV PROJEKTA: Strategic Management of Staff Development at the University
PROGRAM: TEMPUS III
ULOGA NA PROJEKTU: Partner
SASTAVNICA: Odjel za psihologiju
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 1. srpnja 2004. - 31. listopada 2005.
TIP PROJEKTA: Znanstveni

 

KRATKI OPIS PROJEKTA: Svaka od partnerskih institucija prepoznata je kao centar izvrsnosti u svojim zemljama te nudi primjere najboljih politika i praksi u području razvoja osoblja. Iskustva i novi koncepti razvijeni kroz projekt širit će se među sveučilišnim sastavnicama kroz edukacije, seminare, trening osposobljavanja koji se održavaju na svakom hrvatskom partnerskom sveučilištu. Razmatrat će se mogućnosti razvoja specifične infrastrukture, resursa i odgovornosti imajući na umu različite tradicije i organizacijske načine triju hrvatskih sveučilišta. Projekt bi dao partnerima da diskutiraju o novim informacijama iz svojih specifičnih perspektiva, čime bi im se omogućilo da usvoje najprikladniji pristup konceptualizaciji modela razvoja osoblja za svoju instituciju. Projekt također treba shvatiti kao koristan alat za osnaživanje donositelja odluka i potencijalnih razvojnih kadrova za promicanje koncepta strateškog razvoja osoblja kao dijela sustava osiguranja kvalitete. 

CILJEVI PROJEKTA: Pružiti partnerskim sveučilištima u Hrvatskoh široki pregled različitih pristupa EU partnerskih institucija u polju konceptualizacije, strateškog upravljanja i provedbi razvoja osoblja.

NOSITELJ: Sveučilište u Zagrebu

PARTNERI: Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Bristolu, Sveučilište u Twentu, Sveučilište u Strathclydu, Sveučilište u Groningenu.

Više o projektu možete saznati ovdje:

Galerija